Semcos

Cosul tau 0 produs(e) | 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Despre noi

About Us

Despre noi

Suntem o echipa de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul semineelor si al sistemelor de evacuare, care in toti acesti ani ne-am creat si consodlitat un renume pentru calitatea produselor pe care le comercializam, fiind unicul importator al semineelor de top din Europa. Contribuim la reintregirea conceptului de camin cu o incalzire corespunzatoare, economica si ecologica pentru case cu stil si personalitate.

 

Promovam calitatea prin produse de top pe care le recomandam cu seriozitate si garantie clientilor nostrii: marcile de seminee Nordpeis (Norvegia), Spartherm (Germania), Element4 (Olanda),  Hajduk (Polonia), Kal-Fire (Olanda), cat si marcile de sisteme de evacuare Tona (Germania) si Metaloterm Eontop (Olanda).

 

In ultimii 8 ani, atelierul de creatie Seminee Expert produce parti decorative clasice, rustice sau moderne si tip sculptura, indeplinind cele mai rafinate si exigente cerinte arhitecturale si de design interior. Pentru un aer elegant si deosebit partile decorative transforma semineul obisnuit intr-o piesa de rezistenta a oricarui camin.

Loading...
Va rugam, asteptati...