Semcos

Cosul tau 0 produs(e) | 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Finisaje si montaj Semcos

In orice incapere un semineu este punctul de atractie al camerei, asadar este esential sa oferim mai multa atentie finisajelor si montajului acestora pentru a asigura un rezultat care sa vina in completarea mobilierului sau decoratiunilor deja existente.

Pentru amenajari deosebite si creative, va stam la dispozitie cea mai ampla oferta de finisaje pentru seminee de toate tipurile pe semcos.ro.

Diferite prin materiale, culori si design, finisajele Semcos ofera variante multiple de amenajare si decorare a semineului din casa dumneavoastra, redandu-i stilul pe care vi-l doriti si care va reprezinta. Stilul si design-ul inovator, atent la detalii pe care il promit finisajele Semcos sunt realizate cu materiale de cea mai buna calitate si sunt menite sa se adapteze oricarui ambient.

Printre materialele pe care le gasiti in gama de finisaje pentru seminee se numara marmura,calcarul travertinul, lemnul masiv sau stratificat,otelul, inoxul, metalul vopsit sau sticla Imbinand astfel de materiale vom obtine pentru casa dumneavoastra un semineu care sa fie in ton cu designul casei si cu ceea ce va doriti.Toate aceste materiale sunt prelucrate manual in atelierul nostru! Stilul traditional aduce un aer sofisticat si confortabil in camera de zi sau in orice incapere in care este poztionat. Materialele si culorile bine alese pot evidentia stilul incaperii, transformand-o in locul ideal de relaxare.

Un stil modern poate recrea un perete si ii poate oferi mai multa personalitate si functionalitate. Imaginati-va un semineu aflat pe un perete de legatura intre camera de zi si bucatarie, un semineu care sa desparta aceste doua spatii este ideal pentru a-i oferi incaperii un stil aparte.

Bineinteles, astfel de rezultate nu se pot realiza decat sub atenta supraveghere a unui profesionist in domeniu, care sa asigure conditiile de functionare corecta si in siguranta a semineului dumneavoastra. De aceea, Semcos.ro ofera servicii profesionale complete de montaj la cheie al semineelor.

Deplasarea la adresa dumnevoastra, pentru masuratori sau consultanta, este contra cost si nu intrra in pretul produselor.

Asiguram montajul, masuratorile si schitele 3D, in orice oras din Romania, 

pentru orice model de semineu, in functie de fiecare proiect in parte, la dimensiunile dorite!

 

 

 

Cere oferta Semcos.ro

Loading...
Va rugam, asteptati...