Semcos

Cosul tau 0 produs(e) | 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin email pentru confirmare. În cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu se mai afla pe stoc veti fi contactat pentru a vi se comunica acest lucru înainte de a fi trimisa comanda.

Livrarea se face prin curier direct la adresa indicata de dumneavoastra. Coletul va putea fi ridicat, in cazul in care doriti si se afla in stoc si din showroom-ul nostru situat in Str. Toamnei,nr.27, sector 2, Bucuresti. Livrarea se face la domiciliu, in perioada stabilita telefonic, impreuna cu consultantii nostri, dupa plasarea comenzii.

Plata este de tip transfer bancar si se achita in avans inaintea livrarii. Conditiile de plata se pot stabili impreuna cu un consultant semcos in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Pentru toate comenzile taxele de transport sunt suportate integral de catre noi. 

Pentru livrare printr-un curier ales de dumneavoastra, costurile de transport sunt suportate in totalitate de client (plata la destinatie pe documentul de transport).

In cazul in care doriti masuratorii exacte, seminee cu dimensiuni specifice, un angajat al nostru, contra cost, se poate deplasa la dumnevoastra pentru consultanta. vezi aici

Loading...
Va rugam, asteptati...