Semcos

Cosul tau 0 produs(e) | 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Mai bine de 10 ani au trecut de cand contribuim la alternative economice si ecologice de incalzire, pentru casele romanilor, prin sisteme de seminee de cea mai buna calitate, alegand produse de top din Europa.

Inca de la inceput ne-am ales parteneri care respecta alaturi de noi aceleasi valori ale calitatii, sigurantei si al confortului, folosind tehnologia in favoarea clientilor,ale caror nevoi ne-am propus tot de inceput sa le respectam si sa le oferim produsele de cea mai buna calitate din industria de seminee si al sistemelor de evacuare.

Colaborarea cu cele mai bune marci din Europa de seminee si sisteme de evacuare in calitate de unic importator ale acestor produse de top a insemnat asigurarea pe piata romaneasca de seminee un avantaj in cursa calitatii si a garantiei acesteia in fata clientilor nostri.

 

Valori

Familia

Personalitatea caminului este redata de atitudinea pozitiva si protectoare a familiei. Contribuim si valorificam respectul, corectitudinea si atentia la protejarea fiecarui membru al familiei prin asigurarea unei incalziri ecologice si de calitate.

Siguranta

Numai acea casa care ofera siguranta poate fi numita camin. Semineele si sistemele de evacuare sunt construite astfel incat siguranta sa fie pilonul de rezistenta si criteriul de nelipsit pentru a asigura siguranta casei si a familiei intregi.

Calitate

Standardele de calitate pe care ne-am impus sa le respectam in timp, ne-au ambitionat, in aceeasi masura sa ne focalizam tot mai mult pe imbunatatirea calitatii productiei si a serviciilor oferite clientilor nostri, prin lucru atent monitorizat si sustinut

Loading...
Va rugam, asteptati...